Решението на служебния кабинет на президента Радев за великденски добавки

...
Решението на служебния кабинет на президента Радев за великденски добавки
Коментари Харесай

Нинова с мощна атака към служебния кабинет, заговори за ,,кражби от обществени поръчки“: Хвалят се…

Решението на служебния кабинет на президента Радев за великденски добавки единствено на част от пенсионерите е незаслужено. Това написа в профила си във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
„ Винаги, при всевъзможни рецесии и при държавни управления на разнообразни партии и обединения, всички възрастни хора са подпомагани да посрещнат светлите християнски празници. А през днешния ден, при тази инфлация, това беше още по-необходимо.
Оправданието на служебния кабинет, че няма признат бюджет за 2023 година, е цинично. Самото държавно управление не пожела да внесе подобен предходната година, макар нашето гледище. В същото време служебният кабинет на президента Радев усили броя на членовете на бордове и им подвигна тавана на заплатите. Те в този момент получават над 14 000 лева на месец. За месец повече от междинна пенсия за цяла една година.
Оправданието, че няма пари, е неуместно.
Кражбите от публични поръчки и контракти вървят с цялостна мощ. Хвалят се, че са преизпълнили приходната част на бюджета. Но правдивост и поддръжка за възрастните хора няма. И този път не са му отговорни партиите “, написа тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР