Решението на ръководството на Иртиш да се раздели с българския

...
Решението на ръководството на Иртиш да се раздели с българския
Коментари Харесай

Раздялата на Иртиш с Херо предизвика цунами, бил герой

Решението на управлението на Иртиш да се раздели с българския си ментор Димитър Димитров провокира същинско цунами измежду почитателите. Очаква се те да повдигнат плакати в поддръжка на треньора, който се трансформира в техен любим през последните години, както и да изискат пояснение от шефовете за този ход.

Интересното е, че раздялата сред двете страни на процедура към момента не е оповестена публично, само че Херо си е заел юрист да го пази против клуба, който не го позволи до подготовка и мач и очевидно се пробва да го уволни дисциплинарно, с цел да не му заплаща наказателна клауза.

Бившият спортно-технически шеф на Иртиш Аркен Жакупбеков отбрани българския експерт и се изрече ласкаво за него. Самият той беше уволнен по сходен метод доскоро повече от половин година и съчувства на Димитров.

"Разбрах, че управлението се е разделило по гтуб и непохватен метод с Димитров и съм засегнат, сходно на цялата футболна общност в страната. Първото нещо, което тези хора трябваше да създадат, е да благодарят на този човек, а не да го гонят по този начин. "

"Вече не съм в тима и не знам какво тъкмо е станало, само че съм сигурен, че е по виновност на управлението. Защо го споделям ли? Защото то постоянно прави някакви интриги, все има нещо. Вижте изявленията в медиите за последните три години и ще разберете защо приказвам. "

"Всички почитатели мислят, че уволнението му е погрешен ход. Нищо не можем да знаем, до момента в който самият Димитър не проговори по какъв начин са го предиздвикали да подаде оставката си. Той е страховит човек, същински воин. Направиха нещо грозно с него и провокираха характерен спор. "

"А на всичко от горната страна този човек работи с достолепие. Благодари на всички за взаимната им работа и на изпроводяк сподели единствено хубави думи за тима и за страната ни. Сега разбирам за какво почитателите го обичат и за какво ще повдигнат плакати в негова поддръжка. Той го заслужава. "

"А и почитателите доста добре осъзнават кой способства за развиването на Иртиш, на този гранд на казахстанския футбол, както и кой се обогати на гърба му и на гърба на тима ", показа в пламенната си отбрана на Херо някогашният му сътрудник Жакупбеков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР