Решението на президента на САЩ Джо Байдън да изпрати още

...
Решението на президента на САЩ Джо Байдън да изпрати още
Коментари Харесай

Русия: Решението на САЩ за изпращането на военни в Европа е деструктивна крачка

" Решението на президента на Съединени американски щати Джо Байдън да изпрати още военни в Европа е деструктивна крачка ", това сподели заместникът-министърът на външните работи на Русия Александър Грушко пред " Интерфакс ".
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 163
По думите на високопоставения чиновник в дипломатическата централа в Москва въпросната стъпка е изцяло нестимулирана.

" Това решение единствено покачва градуса на военното напрежение и понижава възможностите за намиране на политически решения от рецесията ", сподели още Грушко.

Да напомним, през днешния ден президентът и висш главнокомандващ на въоръжените сили на Съединени американски щати реши да изпрати в Европа още 2000 бойци и офицери. Решението на Байдън пристигна на фона на напрежението на границата сред Русия и Украйна.

 

 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 163  Йенс Столтенберг приветства решението на Съединени американски щати за разполагане на спомагателни сили в Европа Йенс Столтенберг приветства решението на Съединени американски щати за разполагане на спомагателни сили в Европа  Премиерът Кирил Петков организира видеоконферентен диалог с генералния секретар на НАТО Премиерът Кирил Петков организира видеоконферентен диалог с генералния секретар на НАТО  Войски на Съединени американски щати ще бъдат ситуирани скоро в Източна Европа Войски на Съединени американски щати ще бъдат ситуирани скоро в Източна Европа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР