Решението ми не е спонтанно, а резултат от размисъл за

...
Решението ми не е спонтанно, а резултат от размисъл за
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Отношението в ПГ на ИТН е като господар към роби

" Решението ми не е непринудено, а резултат от размисъл за това по какъв начин нещата се движат в Народното събрание. За моето решение способства методът, по който се отнасяха с депутатите в парламентарната ни група – отношение като стопанин към плебеи. На нас ни се вменяваше, че ние сме нищо, а Слави Трифонов е всичко и каквото той каже, това ще се прави ". Това сподели в ефира на БНР проф. Николай Радулов, който напусна парламентарната група на " ИТН " (ИТН). И добави, че червени лампи е имало и преди този момент.

" Можех да го направя по-рано, само че имаше някаква колебливост у мен… Имахме очаквания, обещаваше ни се, че нещата ще се трансформират. Когато ни се разпореди да се гласоподава с ГЕРБ, стана ясно, че няма смисъл да се стои в партия, която е загърбила нещата, поради които хората са я присъединили в политиката. Това преля чашата ".

В предаването " Неделя 150 " проф. Радулов добави, че политиката има грозно лице, което не се вижда, до момента в който не влезеш в нея.

" Партиите в България са такива, че не търпят особеното мнение ".

Според него в групата на Има Такъв Народ " има хора, които са почтени и не желаят да играят ролята на гумен щемпел ":

" От там ще има и дали своят вот против рухването на държавното управление, и дали своят вот " въздържал се ". Мисля, че по-скоро вотът на недовиерие няма да мине ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР