Решение, с което да се забрани всякакво строителство в Международен

...
Решение, с което да се забрани всякакво строителство в Международен
Коментари Харесай

Борисов: Предлагаме специален закон за Панаира, друго освен опера да не се строи там

Решение, с което да се забрани всякакво строителство в Международен панаир – Пловдив, ще предложат от ГЕРБ, разгласи Бойко Борисов. По време на брифинга с Мария Габриел, той съобщи, че от Политическа партия – Демократична България са я атакували подло поради обстановката с Панаира и за това от партията дават решение.
Прочетете още
„ Ще предложим през закон, Общинския съвет в Пловдив, дали през монументи на културата, че не може да се строи в Панаира. Както Асен Василев сподели, че щели да се строят блокчета, за това ще създадем, в случай че би трябвало и специфичен закон или друго – каквото кажат от Демократична България “, съобщи Борисов. Той сподели, че в решението може да бъде записано, че може да се построи само постройка за Пловдивската опера или катедрала и то в случай че е безплатно отстъпено право на градеж.

„ Ще запишем, в случай че би трябвало, че и къщурка за птици да не може да се вдигне там. Но и да ви даде вид, при който този абсцес - дупката в центъра на Варна, да бъде направена, с цел да не стои в този й тип.  Ето, даваме решение – щом ги е боязън от блокчета – и  къщичка за птици да не могат да се строят… Ако желаят за опера – и в този момент си я представям на фасадата на Панаира, прелестна постройка в същия жанр. Да забележим кой ще  е срещу! “,каза водачът на ГЕРБ.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР