Република Корея очаква да започне възможно най-скоро всеобхватен диалог с

...
Република Корея очаква да започне възможно най-скоро всеобхватен диалог с
Коментари Харесай

Сеул иска незабавен диалог с новата администрация на САЩ

Република Корея чака да стартира допустимо най-скоро изчерпателен разговор с демократа, който съгласно прогнозите на водещите медии ще стане новоизбраният президент на Съединени американски щати. Това заяви пред кореспонденти южнокорейският водач преди среща с представители на кабинета, предава ТАСС.
" Властите на имат намерение да стартират изчерпателен разговор с Байдън, с цел да изключат опцията за вакуум във военно-политическия съюз на двете страни и напредъка на мирния развой на Корейския полуостров ", акцентира Мун Чже Ин. Той изрази вярата, че " новите условия ще основат нови благоприятни условия и разрешаване на проблемите, в това число в междукорейските връзки ".
 Победата на Байдън подвигна котировките на Уолстрийт Победата на Байдън подвигна котировките на Уолстрийт
Уолстрийт ще отвори с по-високи котировки през днешния ден след избора на Джо Байдън за идващ президент на Съединени американски щати, като фючърсите на огромната Нюйорк...
Президентът уточни, че американската демократична администрация към този момент има опит в тясното съдействие със Сеул в Чже Ин акцентира също, че чака " по-голямо икономическо взаимоотношение " със Съединени американски щати при администрацията на Байдън.
В неделя президентът на Република Корея поздрави в своя Twitter демократа Джоузеф Байдън за успеха му на президентските избори в Съединени американски щати.
В Южна Корея Байдън се счита за умел политик в региона на дипломацията, сигурността и интернационалната тактика. По въпроса за Северна Корея Байдън се придържа към кардиналната позиция, че КНДР би трябвало да се откаже от нуклеарните оръжия. Той също по този начин уточни нуждата от решение на проблемите с човешките права в КНДР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР