Репортерката на На кафе“ Зейнеб Маджурова очаква дете от дългогодишния

...
Репортерката на На кафе“ Зейнеб Маджурова очаква дете от дългогодишния
Коментари Харесай

Случи се: Най-голямата благословия в живота на Зейнеб

Репортерката на „ На кафе “ Зейнеб Маджурова чака дете от дългогодишния си другар Стоян Балевски. Сигурни източници доверяват, че бургазлийката от турски генезис е бременна в петия месец и при започване на зимата ще подари милионерския правоприемник с щерка, радват се приятелите на двойката, написа „ Уикенд “.
От много време Зизу, както я назовават околните, не се е появявала в ефира на Нова тв. Тя постоянно споделяше с приятелите си в обществената мрежа, че е доста заета с персонални задължения, само че повода за отсъствието й към този момент е ясна. Блондинката носи дете в утробата си и по тази причина си е взела дълъг отпуск, а за връщане в „ На кафе “ към момента не мисли.

По всяка възможност Маджурова е заченала на остров Пукет. С приятеля й бяха там в края на март. След това репортерката на Гала излезе от светлините на прожекторите. Очаква се бебето да се появи на бял свят при започване на декември. За име бъдещите родители към момента не са мислили, издават осведомени.
Те възнамерявали и женитба – непретенциозно празненство в стеснен фамилен кръг, тъй като бременността на Маджурова напредвала, а тя не желала да се демонстрира с огромен стомах в общественото пространство. Блондинката към момента се опитвала да крие обстоятелството, че чака дете и споделила щастливата новина единствено с най-близките си.
Маджурова от дълго време желае да роди, само че чак в този момент съумяла да реализира проектите си. Красавицата, която изгря в първия сезон на „ Биг Брадър “ към този момент е на 34 години и ясно усеща тиктакането на биологичния си часовник.

Зейнеб чувствала, че няма време за губене и за неин шанс, заченала бързо и безпроблемно.
Терминът й бил избран за началото на декември. Полът на бебето бъдещите родители разбрали неотдавна след обширен ехографски обзор. Бъдещият баща Стоян откровено се надявал да се снабди със наследник, само че бързо привикнал с мисълта, че чака щерка, предават от hotarena.net.
Какъвто и да полът на бебето, по-важно от здравето няма. Надяваме се, че бременността на репортерката ще протече безпроблемно и двамата родители ще се радват на мощно и крепко бебче.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР