Репортер издебна Делян Пеевски, а той отговаря на неудобни въпроси

...
Репортер издебна Делян Пеевски, а той отговаря на неудобни въпроси
Коментари Харесай

Пеевски проговори! Не познавал Божков и Борисов, нямал общо с "Лафка"!

Репортер издебна Делян Пеевски, а той дава отговор на неуместни въпроси за първи път.

Кандидатът за народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски се появи  в рядко изявление пред репортера Симон Милков, чиято графа в интернет носи името “Шибанистан ”.

" За първи път ще бъда лидер във Велико Търново. Направил съм доста неща за хората на местата, в които съм бил лидер ", сподели Пеевски, като акцентира, че в този момент желае да направи нещо и за Велико Търново.

Той отхвърли да има общо с предприемача Васил Божков, Лафка, Бойко Борисов, ГЕРБ.

" Не знам какви ограничения са взети по отношение на закона " Магнитски ". Моите американски юристи са подали всички тъжби ", разкри Пеевски.

На въпрос за отсъствието му от политическата сцена през последните няколко години той отвърна: " Аз не съм се крил от никой. Аз съм си по регионите и си работя. Хората са удовлетворени от мен, а не медиите. Винаги за нашите региони на Движение за права и свободи сме работили ".

И добави, че ще се бори с олигархията, като отхвърли той самият да е олигарх. " Заемете се с това да видите какво значи олигарх - човек, който има партии. Аз нямам партия, аз съм единствено народен представител от една партия. Иво Прокопиев по кое време ще отидете да го попитате? Неговите медии ме нарисуваха за 10 години, че аз съм олигархът. С четчицата Иво Прокопиев ме рисуваше, само че проверете да си видите на кои партии е началник, той е началник на новите планове и на Христо Иванов. На 100% Иво Прокопиев стои зад Кирил Петков и Асен Василев ", разяснява още скандалният кандидат-депутат. 

Движение за права и свободи креатурата съобщи още, че не има никакви медии все още. " Ако си ревизирате регистъра, може да видите какви огромни компании стоят зад малките екрани ".

 

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР