Репетиции дори и посреднощ вървят за новата комедия на Михаил

...
Репетиции дори и посреднощ вървят за новата комедия на Михаил
Коментари Харесай

Михаил Билалов с оферта за нов филм от Америка

Репетиции даже и посреднощ вървят за новата комедия на Михаил Билалов и Николай Урумов " Мокра поръчка ", с която надарените артисти отпътуват на турне в Съединени американски щати и Канада в края на седмицата. Заради моноспектакъла на Урумов " Мъжка задушница ", чиято премиера е на 28 и на 29 октомври в Русенския трагичен спектакъл, 56-годишният артист фучи нон-стоп сред крайдунавския град и София, с цел да се приготви съвършено за двете си функции.

Буквално часове, откакто влезе в кожата на поп Минчо Кънчев пред русенската аудитория, Урумов и Билалов летят за презкоенското си турне с " Мокра поръчка ". " След запитването от страна на задокеанските ни другари, през лятото с Николай направихме този доста комичен, ненадейно забавни, завладяващ, занимателен и в това време напрегнато театър под режисурата на Станимир Михайлов. Заминаваме за 25 дни зад океана, а първото ни зрелище е в Атланта ", показа някогашният водещ на " Стани богат ".

Театралните критици чакат новият театър с присъединяване на Билалов да повлече след себе си цялостни зали, защото с каквато и роля да се захвана, я трансформира в касов шлагер. Още повече, че персонално той е работил по превода на спектакъла.  " С Мишо сме другари от деца и сътрудници в НАТФИЗ. Затова и се разбираме единствено с взор и половин дума, както на сцената, по този начин и отвън нея. Мишо направи ослепителен превод на текста, въпреки всичко е живял във Франция и познава доста добре езика. Чувството му за комизъм е втъкано брилянтно в превода ", похвали своя сътрудник Ники Урумов. След като две години препитваше любознателните българи в " Стани богат ", в този момент и Билалов е решен да тества шанса си в Лас Вегас.

Една от спирките на турнето е точно града на прегрешението, в чиито казина туристите от целия свят губят и печелят милиони долари. " Ще проиграем някой различен $, няма по какъв начин... ", кани се Билалов с вярата шансът му на рулетките и ротативките да проработи. Освен това обаче в Щатите на Мишо Билалов му следва и среща с локален кино сътрудник, който познава играта на Билалов като Джаро в " Под прикритие ".

Преди време хитовата кримка бе показана публично на американския пазар по време на " American Film Market ". Самият артист към този момент опит в непознати продукции с двете си функции във френските филми " Trois pour gagner " и " L’affaire Farwell ". Освен в Атланта и във Вегас, Мишо Билалов и Урумов ще показват своята " Мокра поръчка " в Чикаго (3.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11) и за край - в американската столица Вашингтон на 24 ноември.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР