RenQ Finance (RENQ) е DeFi проект, който предизвика много шум

...
RenQ Finance (RENQ) е DeFi проект, който предизвика много шум
Коментари Харесай

Защо се очаква RenQ Finance да се представи по-добре от Шиба Ину ?

RenQ Finance (RENQ) е DeFi план, който провокира доста звук в света на криптовалутите заради своите неповторими характерности и обещаващ капацитет. Много вложители го съпоставят с Шиба Ину (SHIB), която означи избухлив напредък през 2021 година Има обаче няколко аргументи, заради които се чака RenQ Finance да надмине SHIB през идващите години.

В тази публикация ще разгледаме факторите, които трансформират RenQ Finance в обещаваща капиталова опция, и за какво се чака тя да се показа по-добре от SHIB. Но преди този момент:

Кратък обзор на RenQ Finance (RENQ) и Шиба Ину (SHIB)

RenQ Finance (RENQ) е DeFi план, който има за цел да предложи на своите консуматори усъвършенствани функционалности и принадлежности за възстановяване на фарминга на доходи (yield farming) и стейкинга. Основната му цел е да сътвори децентрализирана платформа без потребност от доверие, в която потребителите могат да получават пасивни приходи, като влагат в разнообразни артикули и услуги на платформата. Токенът RENQ е родната криптовалута на екосистемата RenQ Finance и служи като функционален токен за другите действия на платформата. От друга страна, Шиба Ину (SHIB) е меме монета, която е основана по сходство на Dogecoin (DOGE).  

Тя беше пусната на пазара през август 2020 година и бързо набра известност с помощта на брандирането си на тематика симпатично куче и мощната поддръжка на общността. Въпреки това тя няма ясна полза и служи основно като спекулативна капиталова опция.

Въпреки че и RenQ Finance (RENQ), и Шиба Ину работят в децентрализирани мрежи, те имат доста разнообразни целqи и предопределения. RenQ Finance (RENQ) има за цел да предложи на своите консуматори усъвършенствани DeFi принадлежности, до момента в който SHIB служи основно като опция за меме вложения.

Фактори, които вършат RenQ Finance обещаваща инвестиция  

По-силни основи и случаи на приложимост

Една от главните аргументи, заради които се чака RenQ Finance да се показа по-добре от SHIB, са нейните по-силни основи и случаи на приложимост. За разлика от Шиба Ину, която няма действителни случаи на приложимост, RenQ Finance има ясна задача да трансформира DeFi пейзажа, като предлага новаторски решения на общите провокации, пред които са изправени потребителите на DeFi.

Платформата на RenQ Finance е построена върху блокчейна на Етериум и има за цел да предложи няколко DeFi продукта, в това число децентрализирана борса, платформа за фарминг на доходи и платформа за кредитиране. Тези артикули имат за цел да предложат на потребителите по-ефективен и елементарен достъп до DeFi услуги, което е сериозен проблем в DeFi пространството.

Освен това токенът RENQ на RenQ Finance има няколко случая на потребление в границите на платформата, в това число ръководство, такси за транзакции и обезпечаване на ликвидност. Тези случаи на потребление вършат токените RENQ по-ценни и търсени, за разлика от SHIB, който няма присъща стойност отвън спекулативната търговия.

Силна поддръжка от общността

Друг основен фактор, който трансформира RenQ Finance в обещаваща капиталова опция, е мощната поддръжка на общността. Проектът разполага с отдадена общественост от разработчици, вложители и запалянковци, които имат вяра в неговата задача и капацитет. Тази поддръжка е от решаващо значение за триумфа на всеки крипто план, защото обезпечава постоянна основа за напредък и развиване.

Общността на RenQ Finance взе участие интензивно в предварителната продажба и до момента е помогнала на плана да събере $15.8 милиона, което е доказателство за нейната мощ и поддръжка. Освен това планът има интензивно наличие в обществените медии, с над 50,000 почитатели в Twitter и интензивно присъединяване в други платформи като Telegram и Reddit.

Опитен и надарен екип

Екипът на RenQ Finance е различен фактор, който го трансформира в обещаваща капиталова опция. Екипът се състои от опитни и надарени лица с опит в региона на финансите, технологиите и предприемачеството. Основателят на плана има над десетгодишен опит в региона на финансите и технологиите и в предишното е управлявал няколко сполучливи плана.



Опитът и експертизата на екипа са от решаващо значение за триумфа на всеки крипто план, защото те дават нужните умения и знания, с цел да се ориентират в провокациите и опциите на пазара.

Заключение

Въпреки че няма гаранция, че всяка крипто инвестиция ще бъде сполучлива, неповторимите функционалности, мощната поддръжка на общността и опитният екип на RenQ Finance я вършат обещаваща капиталова опция в DeFi пространството. Нейните по-силни основи и случаи на приложимост, спрямо чисто спекулативната търговия на SHIB, я вършат по-привлекателна алтернатива за дълготрайни вложители.

Както при всяка инвестиция, значимо е да се извърши задълбочено изследване и надлежна инспекция, преди да се влага в RenQ Finance или във всеки различен крипто план. Въпреки това, със своите мощни основи и обещаващ капацитет, RenQ Finance е план, който би трябвало да се следи през идващите години.

Кликнете тук, с цел да закупите токени RenQ Finance (RENQ)

Посетете линковете по-долу за повече информация за RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР