Рени продължава да бъде една от изключително търсените певици не

...
Рени продължава да бъде една от изключително търсените певици не
Коментари Харесай

Певицата Рени се сдоби с два нови имота

Рени продължава да бъде една от извънредно търсените певици освен в България, само че и в прилежаща Сърбия. Тя има невероятни достижения през годините с някои от най-популярните песни в жанра, като " Като птица ", " Плакала съм " и " Искам те ".

Когато разгледате нейната страница във Facebook, елементарно се вижда, че изпълнителката е една от най-желаните участнички на събития. От началото на 2023 година, тя е изпълнила над 100 участия както у нас, по този начин и в Сърбия, което е величествен брой по отношение на други реализатори сега.

Според информацията, хонорарът за участията ѝ не е от най-достъпните и тя се предлага сега на цена от 4000 до 5000 лв., а по празничните дни цената даже доближава до 10000 лв..

Също по този начин, приказва се, че на едно от участията си в един именит хотел в София, певицата е изпяла няколко пъти своята ария " Като птица " на сръбски език за един сръбски предприемач. За тази изява, тя освен получила хонорара си, само че и огромна сума бакшиш.

През тази година, Рени закупи два значими парцела - един в България и един в Гърция. Също по този начин, от някои познати разбрахме, че тя ще издаде нова ария скоро, която ще е дует с нейната най-верна и другарка в фолк средите - Деси Слава. Според доста хора в жанра, тази ария ще се отличава като огромен шлагер, защото и двете певици са измежду най-популярните изпълнителки в стила, написа blitz.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР