Ремонтът за ВиК авария в пловдивския квартал Христо Смирненски“ така

...
Ремонтът за ВиК авария в пловдивския квартал Христо Смирненски“ така
Коментари Харесай

Забрави ли ВиК-Пловдив да отстрани своя авария, за която обеща срок от 2 дни?

Ремонтът за ВиК повреда в пловдивския квартал „ Христо Смирненски “ по този начин и не се случи през 2022г. От сдружението да се бяха зарекли, че ще отстранят теча на бул. „ Хаджи Димитър ” 38 преди 10 дни, уви – той към момента е деен.
Прочетете още
Припомняме, че в края на календарната година читатели изпратиха сигнал до TrafficNews , че от плочките пред домовете им извира питейна вода. По този мотив бяха сигнализирани и ВиК, които показаха, че са осведомени с проблема. Зарекоха да включат повредата в плановите си поправки. Даден бе даже планиран период – най-късно до два дни.

В диалог с представителя на ВиК ни бе обявено, че премахване на повредата ще се случи в съботи или неделя /24-25 декември/, защото от Община Пловдив са предложили това да стане в ден с по-малък трафик. Удачен интервал за това бяха точно празничните дни, които обаче изтекоха.

Остава неразбираемо дали при тези условия отстраняването на теча ще се проточи още по-напред във времето и какъв брой литри вода би трябвало да изтекат, с цел да се пратят екипи на място?

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР