Ремонт на свлачище на първокласния път София - Перник ще

...
Ремонт на свлачище на първокласния път София - Перник ще
Коментари Харесай

Ремонт ще ограничи движението между София и Перник за 6 месеца

Ремонт на свлачище на първокласния път София - Перник ще ограничи придвижването за 6 месеца, оповестява Агенция " Пътна инфраструктура ". Участъкът е край с. Владая (от км 281+150 до км 281+600), а свлачищният развой е зародил след интензивни превалявания през 2015 година

При осъществяването на ремонтно-възстановителните работи ще бъде въведена краткотрайна организация за сигурност на придвижване на колите. Предвижда се това да стане след 9 май, с цел да не се затруднява пътуването на водачите по време на поредицата от почивни дни към 1 май и Гергьовден. За осъществяване на нужните строителни работи в сектора се постанова да бъде лимитирано прекосяването в лентата в посока София и трафикът ще се реализира в двете посоки в лентата за Перник. Скоростта на придвижване ще е до 50 км/ч.

Изпълнител на обекта е " ИСА 2000 " ЕООД с контракт за 4.99 млн. лв. с Данък добавена стойност. Строителният контрол ще реализира " Пи Ес Консулт " ООД с контракт на стойност 66 хиляди лева с Данък добавена стойност. Обектът ще се построи с финансиране от Оперативна стратегия " Околна среда " 2014-2020 година по план, по който ще бъдат възобновени 5 обекта на обща стойност близо 18 млн. лв..
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР