Ректорското ръководство на Тракийския университет присъства на Официалното откриване на

...
Ректорското ръководство на Тракийския университет присъства на Официалното откриване на
Коментари Харесай

Факултет “Техника и технологии” – Ямбол откри Академичната 2022/23 година

Ректорското управление на Тракийския университет участва на Официалното разкриване на Академичната година във Факултет “Техника и технологии ” – гр. Ямбол.

Специален посетител на празника беше зам.- кмета на Община Ямбол господин Енчо Керязов. 

Ректорът на Тракийски университет доцент доктор Добри Ярков и деканът на Факултет “Техника и технологии ” доцент доктор Ваня Стойкова поздравиха първокурсниците и им пожелаха сполучлива образователна година. Те връчиха персонално студентските книжки и дарове на студентите признати с най-голям бал по всички специалности.

Беше спазена и университетската традиция за връчване на “Ключа на знанието ” от неговия доскорошен притежател Диляна Георгиева на първокурсничката Пена Карапеева по време на Тържественото разкриване на Академичната образователна година.

За положителното въодушевление на присъстващите се погрижиха млади гении от гр. Ямбол: реализатори на поп и рок пеене Стилияна Илиева и Мария Иванова от Общински детски комплекс с началник госпожа Паулина Павлова. Присъстващи имаха опция да се насладят и на танц румба в осъществяване на Елена Калчева от Клуб по спортни и латино танци “Тандем ” с началник Георги Найденов – ръководител на Българска федерация по спортни танци и студент в компетентност “Дизайн, технологии и мениджмънт на стилната промишленост ” във Факултет “Техника и технологии ” – гр. Ямбол.

Над 200 студенти в ОКС „ бакалавър “, учащи се в 8 специалности – постоянна и задочна форма, ще прекрачат тази година за първи път прага на Факултет “Техника и технологии ”. 

До края на месец септември продължава подаването на документи за магистърските стратегии. Желаещите могат да се записват онлайн или на място всеки работен ден от 8 до 16:30 в постройката на Тракийски университет в Студентски град, Стара Загора (Западен вход), както и във Факултет „ Техника и технологии “-гр. Ямбол (ул. „ Граф Игнатиев “ № 38).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР