Ректорът на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) проф.

...
Ректорът на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) проф.
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Стана ясно кой е задържаният преподавател от ВУЗ

Ректорът на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) проф. доктор инж. Иван Марков удостовери за " Евроком ", че преподавателят в университета Георги Иванов е арестуван.

" Казаха ми, че са задържали наш учител. Само това имаме като информация от Министерство на вътрешните работи. За какво е арестуван, не знам. Нямам никаква публична информация от органите ", съобщи проф. доктор инж. Иван Марков.

Проф. доктор инж. Иван Марков акцентира, че не знаят нищо повече за случая, като се изключи че преподавателят е арестуван.

" Той живее в студентски общежития, тъй че и без Министерство на вътрешните работи, ние имаме управление на общежитията, те незабавно рапортуват. Така че знаем, че е арестуван, само че за жалост информацията ни е дотук. Даже не са ни уведомили, въпреки всичко под наше ръководство са общежитията, може би заслужават рецензия полицията, най-малко е трябвало да ни осведомят, че на територията, която ние управляваме, се е случило това ", добави още проф. доктор инж. Иван Марков.

Припомняме, че нощес чиновниците на реда арестуваха за педофилия учител от ВУЗ в София. Задържането е станало в столичния квартал " Младост 3 " по сигнал на " ловеца на педофили " от " Младите против системата " Ален.

На мястото са пристигнали служители на реда от столичното Седмо РУ-СДВР. Задържаният се споделя Георги Иванов, той се е опитвал да склони 13-годишно момиченце към сексуален акт и други полови дейности, настояват от самодейността " Младите против системата ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР