Рекордьорът по титли в Супербоул Том Брейди отвори нова страница

...
Рекордьорът по титли в Супербоул Том Брейди отвори нова страница
Коментари Харесай

На 42 години Том Брейди започва ново приключение в "Тампа"

Рекордьорът по трофеи в " Супербоул " Том Брейди отвори нова страница в кариерата си. Куотърбекът мина като свободен сътрудник в " Тампа бей бъканиърс ". Договорът му е за една година, като за престоя си ще получи 30 милиона $.

" Развълнуван, преклонен и гладен за триумфи. Започвам ново футболно премеждие и съм признателен на " Бъканиърс ", че ми дават опция да върша това, което обичам ", написа Брейди в профила си в " Инстаграм ".

След 20 години той напусна " Ню Инглънд пейтриътс ", в който мина цялата му кариера. Брейди игра за " патриотите " от 2000 година, когато беше определен под №199 в драфта. По време на престоя си считаният за един от най-великите играчи пренаписа историята с девет участия в мача за купата в " Супербоул ".

За 20 години Брейди има шест шампионски пръстена с " патриотите ", четири пъти беше избиран за най-полезен състезател (MVP) във финалния мач, завоюва 17 трофеи в дивизията, 14 пъти игра в мача на звездите и пет пъти беше избиран в идеалния тим. Куотърбекът има и три оценки MVP в постоянния сезон.

" Тампа " има една купа в Националната футболна лига, като тя пристигна преди 45 години. Тимът е имат от семейството Глейзър, която е притежател на британския футболен тим " Манчестър юнайтед ".

За кариерата на Том Брейди четете тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новини без ковид (148)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР