Рекордно участие на държавното първенство по плажен футбол ще има

...
Рекордно участие на държавното първенство по плажен футбол ще има
Коментари Харесай

Рекордните 20 отбора се записаха в държавното първенство по плажен футбол

Рекордно присъединяване на държавното състезание по плажен футбол ще има през тази година. Цели 20 тима се записаха за четирите районни шампионати, от които най-хубавите два отбора ще образуват осмицата за републиканската конкуренция.

В София са най-вече записали се сформира - шест. Това са СА Министерство на вътрешните работи, Вила марк, Ел Старс, Метрополитен София, Бристол Роувърс България и Нюкасъл България.

Във Варна тимовете са пет - първенецът МФК Спартак, Олимпик, Устрем, Одесос и ВВМУ "Н.Й. Вапцаров ". В Русе също са пет - ФК Русе, Локомотив, Катеначо, Дунав Завинаги и ФК Старс (село Цар Самуил). В Бургас отборите са четири - Черноморец, Локомотив, ФК Свети Никола, и СФК Свети Никола.

През идната седмица ще станат ясни форматите и датите на осъществяване на обособените градски шампионати, след което ще бъдат извършени и механически конференции с представители на тимовете. След като стане ясна програмата на националния тим по плажен футбол, Kомисията към БФС ще утвърди и датите за държавното състезание.

Всички осем тима, излъчени от градските шампионати, ще бъдат премирани от Комисията по плажен футбол за присъединяване си в държавния шампионат с по 1000 лв..

Наградният фонд за шампионата на страната пък ще надвиши 15 000 лв., а бонуси са планувани и за последния тим в крайното класиране.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР