Рекордните 19 спасявания на Ян Зомер срещу вчера донесоха точка

...
Рекордните 19 спасявания на Ян Зомер срещу вчера донесоха точка
Коментари Харесай

Рекордните 19 спасявания на Зомер срещу Байерн – ВИДЕО

Рекордните 19 спасявания на Ян Зомер против през вчерашния ден донесоха точка на Борусия Мьонхенгладбах. Гладбах измъкна 1:1 на „ Алианц Арена “ и записа четвърти следващ мач без загуба против баварците.

Според статистиките в Бундеслигата и въобще в Топ 5 шампионати на Европа не е имало вратар с 19 избавени удара, откогато OPTA следи тази статистика от 2009 година

Байерн имаше общо 35 удара към вратата и 14 корнера. Освен това две попадения на първенеца бяха анулирани от ВАР.

„ Това беше най-хубавият ни мач през сезона. Трябваше да спечелим с разлика, само че не стана. Бях сърдит, тъй като. Освен това те започнаха да губят време от 50-ата минута. Сане беше фаулиран 28 пъти от Крамер и нищо “, недоволстваше от рефера треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман.

Той обаче похвали Зомер за рекордните 19 спасявания. „ Перфектен. И както нормално тъкмо против нас. Мисля, че в този момент може да си вземе седмица отмора “, изясни Нагелсман.

„ Не знам по какъв начин става, само че Зомер постоянно прави най-хубавия си мач през сезона против нас. Кевин Трап от Айнтрахт – също. Да, не всичките ни удари бяха от най-високо равнище. Но той свърши чудесно работата си “, добави Томас Мюлер.

An incredible performance from
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР