Рекордна 30-а вливка хиалурон вкара в устните си българското Барби

...
Рекордна 30-а вливка хиалурон вкара в устните си българското Барби
Коментари Харесай

Българското Барби не се спира! Пак си увеличава устните

Рекордна 30-а вливка хиалурон вкара в устните си българското Барби Андреа Иванова. Притежателката на най-големите джуки в света стремително продължава да се " усъвършенства ", с цел да наподобява съвсем на най-известната кукла в света.

Близо 40 000 лева към този момент е похарчила за задачата фамозната студентка. Това разкри пред " България през днешния ден " обилната бургазлийка, която е на крачка от държавен изпит и дипломиране по специалността " Немска педагогика " в Софийския университет " Св. Климент Охридски ".
 
                             

След като стартира ударна смяна на цялото си тяло с концепцията в оптималната степен да замязя на фамозната кукла, притежателката на най-големите устни в света и голям силиконов бюст се концентрира върху лицето си, като си удължи брадичката, направи си и нови скули.

" Правя го с хиалуронови филъри, както и устните, единствено че тук, на скулите, филърът е по-твърд. Подчертава ги и ги уголемява. В клиниката ги оформям по мое виждане. Изглежда все едно имаш имплант и е по-скъп. Но ми направиха отстъпка за процедурата, тъй като съм постоянен клиент ", споделя моделът.
                             

" Вече измина повече от една година, откогато си сложих последния. Със сигурност ще има още и то ще бъде с рекордни кубици ", изясни още БГ Барбито, която чака до дни екип на известно шоу предаване в Испания да пристигна на крайници у нас, с цел да я снима.

От известно време БГ Барби поддържа собствен профил в сексуален уебсайт, където против 35 $ на месец почитателите й могат да видят много разкрепостени фотоси и видеа на Иванова.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР