Режисьорът Николай Поляков, който беше бит и ограбен след представление

...
Режисьорът Николай Поляков, който беше бит и ограбен след представление
Коментари Харесай

Невежеството поражда агресията, констатира нападнатият режисьор Николай Поляков

Режисьорът Николай Поляков, който беше обичай и ограбен след зрелище на път към у дома, съобщи, че не е понесъл тежко случая, тъй като се е опитал да се съпротивлява .

" Ако човек се привиди единствено като жертва, дълго време ще носи контузията от това ", сподели той пред bTV.

" Някой мощно ми дръпна чантата, аз се обърнах и последва сборичкване ", описа той и добави, че младостта на нападателя си е споделила думата и в последна сметка е съумял да му вземе чантата.

" Невежеството поражда експанзията , то отпраща индивида в едни по-ниски равнища на публичния живот и насилникът нормално усеща себе си като жертва ", разяснява Поляков.

Той беше безапелационен, че не се опасява след случая, и има вяра, че след неприятното му следва нещо положително.

" Първият и най-силен резултат от насилието постоянно е унижението. Малката доза, която може да избави част от унижението, е да не си се предал, да си се опитал да се съпротивляваш, да отстояваш по някакъв метод себе си ", разяснява режисьорът.

Той разкри, че се пробва да елементарни на нападателя . " С годините се увещавам от ден на ден, че всеки спор в последна сметка би трябвало да бъде временен, той не носи в себе си вероятност. Ние сме хора, имаме усеща и страсти, жертва сме на тях, само че би трябвало бързо да се освобождаваме, да намираме равновесието ", съобщи Поляков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР