Режисьорът на четвъртия филм от екшън поредицата Непобедимите“ има дълга

...
Режисьорът на четвъртия филм от екшън поредицата Непобедимите“ има дълга
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун се завръща като наемник в „Непобедимите 4“

Режисьорът на четвъртия филм от екшън поредицата „ Непобедимите “ има дълга история със основателя и главен артист Силвестър Сталоун. Скот Уо се причислява към екипа 4 седмици преди началото на фотосите, откакто предходният режисьор се отхвърля. Споделя, че е работил със Сталоун, когато е бил каскадьор при започване на кариерата си. Но Силвестър не си спомнял тази колаборация, а Уо не му е споделил при взаимната им работа по кино лентата.

 
Той и аз работихме дружно по " Специалистът " тук, в Маями. Аз играех едно неприятно хлапе в рейс, а той се качи в рейса, срита ми задника и ме изхвърли през прозореца. Това са моите каскадьорски дни. Но той не си спомняше този миг. И аз не желаех да му го напомням по време на фотосите на „ Непобедимите “. Не желаех Сталоун да ме възприема по друг метод. Но в този момент мога да споделя тази история.
Скот Уо – режисьор на „ Непобедимите 4 “

В най-новия филм вземат участие Джейсън Стейтъм, Къртис " 50 Cent " Джаксън, Меган Фокс, Долф Лундгрен и Тони Джаа.

Те още веднъж са екип наемници, събрани от героя на Сталоун, и още веднъж би трябвало да се намесват, където никой различен не може.

 
Беше занимателно, когато говорихме със Слай за марката. Той сподели: Всички мислят, че този филм е толкоз сериозен. Но „ Непобедимите “ идва с възприятие за комизъм. Той твърди, че филмът е бягство от скуката, от нашия ужасяващ и тъмен свят. Чисто развлечение за два часа. Това е „ Непобедимите “. Аз се съгласих, че това е смисълът на кино лентата.
Скот Уо – режисьор на „ Непобедимите 4 “

„ Непобедимите 4 “ потегли по международните екрани на 22 септември, в това число в България. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР