Режисьорът Люси Иларионов и певицата Ани Хоанг са заедно вече

...
Режисьорът Люси Иларионов и певицата Ани Хоанг са заедно вече
Коментари Харесай

Ани Хоанг и Люси се отказаха от сватба! Причината ще ви изненада

Режисьорът Люси Иларионов и певицата Ани Хоанг са дружно към този момент осем години и половина. Това може да мине като връх за връзка в шоубизнеса. Но нещата при тех не са толкоз гладки, колкото наподобяват. 

Макар двамата да са сгодени, нямат мераци за женитба. Люси към този момент е минал по този път с първия си несполучлив брак с моделката Преслава. Ани пък няма детската фантазия на множеството девойки да мине под венчило. " Имала съм привилегията да се фотографирам с булчинска рокля и към този момент не ми е такава тръпката. Виждала съм се ", споделя тя. 

Ани даже не носи годежния си пръстен, държи го в шкафа у тях. А предлагането пристигнало една заран, когато Люси станал рано и направил закуска, а на таблата с храната сложил и пръстена. Двамата отхвърля да признаят какво са си споделили в оня миг. 

Често я сочат с пръст, че е с режисьора поради някакви облаги. Двамата гледат незадълбочено на тези спекулации и избират да си запълват времето с по-полезни за връзката им неща. " Няма да скрия, че Люси доста ми оказва помощ за кариерата и развиването ми. Ако не го бях срещнала сигурно щях да диря път да сбъдна тази своя фантазия. Но имах шанса да срещна него и в следствие да станем двойка. Така е било писано. Не съм го търсила, Люси ме откри ", откровена е певицата с виетнамски корени. 

" Аз съм по-буйна като темперамент, до момента в който Люси е уравновесеният в нашата връзка. Правим баланс, който несъмнено ни се получава ", споделя Ани. " В една връзка най-важно е да има компромис и аз като по-голям от нея се стремя да го върша. През годините сме имали леки спречквания ", добавя Иларионов. 

Голямата болежка на Люси е, че желае да стане татко. Неговите родители също упорстват това да се случи, само че Ани към момента не е подготвена за тази сериозна крачка. Люси към този момент е на 44 години и счита, че от дълго време му е пристигнало времето да остави нещо след себе си. 27-годишната Ани Хоанг е на напълно друго мнение и не се усеща подготвена да дундурка бебе, написа Блиц.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР