Режисьорът Куентин Тарантино отново ще става татко. На 9 февруари

...
Режисьорът Куентин Тарантино отново ще става татко. На 9 февруари
Коментари Харесай

Куентин Тарантино ще става татко отново

Режисьорът Куентин Тарантино още веднъж ще става баща. На 9 февруари представител на режисьора удостовери пред списание People, че той и брачната половинка му Даниела Пик чакат второто си дете. Двойката посрещна първото си бебе, наследник Лео, през 2020 година, написа Wonderwall.



Ето и кои други звездни двойки се готвят да посрещнат наследниците си.

На 4-ти февруари някогашният брачен партньор на Меган Фокс Брайън Остин Грийн и приятелката му Шарна Бърджис оповестиха, че чакат първото си дете. Макар че това ще бъде първото дете на Бържис, Грийн има четирима сина от предходни връзки: от Ванеса Марсил и още трима - Джърни Ривър, Бодхи Рансъм и Ноа Шанън - от тогавашната му брачна половинка Меган Фокс.



На 31-ви януари Ник Кенън разгласи, че той и моделът Бре Тиези чакат наследник. Това ще бъде осмото дете на звездата от "Wild 'N Out " и първото за модела. Новината пристигна по-малко от два месеца, откакто седмото дете на Ник - синът му Дзен - умря на едвам петмесечна възраст от мозъчен израстък през декември 2021 година Водещият на "Masked Singer " посрещна близнаците Марокан и Монро с някогашната си брачна половинка Марая Кери през 2011 година



Da Brat разгласи, че годеницата й Джесека Дюпарт е бременна с детето им. Това ще бъде първо дете на музикалната звезда и четвърто за бизнесдамата. Двойката показа щастливата вест в Instagram със фотография.



Риана е бременна! Музикалната звезда разкри щастливата вест, когато излезе през уикенда на 29-ti януари, облечена в блестящо розово зимно палто Chanel. Списание People и Page Six разгласиха фотосите, за които People заяви, че са снимани в Харлем в Ню Йорк, който е родният град на приятеля на Риана АСАП Роки. Музикалните звезди са двойка от края на 2020 година



Ники Хилтън Ротшилд и брачният партньор й Джеймс Ротшилд чакат третото си дете. Двойката към този момент има две дъщери. Бебето би трябвало да се роди през лятото на 2022 година



Бебе №3 е на път за Никълъс Кейдж! На 6-ти януари – един ден преди 58-ия рожден ден на артиста – представител на носителя на Оскар удостовери пред списание People, че Ник и петата му брачна половинка Рико Шибата – която е с 30 години по-млада от него – чакат първото си дете дружно.



Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо и приятелката му Джорджина Родригес чакат раждането не на едно, а на две бебета. „ С наслада оповестяваме, че чакаме близнаци. Сърцата ни са цялостни с обич – нямаме самообладание да ви срещнем ", разгласи Кристиано в Instagram на 28-ми октомври. Световноизвестният състезател е татко на още четири деца.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР