Регионалното управление на образованието в Монтана обяви две свободни работни

...
Регионалното управление на образованието в Монтана обяви две свободни работни
Коментари Харесай

Търсят експерти по образованието на добра заплата в Монтана

Регионалното ръководство на образованието в Монтана разгласи две свободни работни места за старши специалисти, научи BulNews.bg.
Позициите са в отдела по организационно-методическа активност и надзор. Едната е за длъжността старши специалист по непознат и майчин език, а другата - по предучилищно обучение.
Кандидатите за първата позиция би трябвало да знаят, че активността им ще се състои в това да основават условия за осъществяване на държавната просветителна политика и да упражняват надзор на образователно-възпитателния развой по образователните предмети непознат език и майчин език. Преките отговорности са свързани с управление и анализиране организацията на образование в учебните заведения и в центровете за поддръжка на личностното развиване.
Кандидатите за старши специалист по предучилищно обучение ще би трябвало да инспектират образователно-възпитателния развой в предучилищното обучение.
Изискваната минимална степен на приключено обучение и за двете длъжности е „ бакалавър “ с V младши сан с най-малък професионален опит от една година.
Минималният размер на главната заплата е 905 лв., като възнаграждението се дефинира според от професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление, като крайният период за подаване на документи е 19 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР