Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите обяви

...
Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите обяви
Коментари Харесай

Търсят експерт, който да следи за чистотата на въздуха във Враца

Регионалната ревизия по запазване на околната среда и водите разгласи конкурс за младши специалист в профилираната си администрация, научи BulNews.bg.
Кандидатът ще работи в дирекция „ Контрол и превантивна активност “ в отдел „ Kонтрол на околната среда “ в направление „ Oпазване чистотата на атмосферния въздух “. Работата на специалистът ще бъде да събира и обработва мониторингова и оперативна информация за положението на атмосферния въздух в района и съществуване на излъчвания на летливи органични съединения. Кандидатът ще взе участие в набирането на информация и контролната активност на инспекцията по повод запазване чистотата на атмосферния въздух, като в това време ще управлява обекти, употребяващи летливи органични съединения и флуорсъдържащи парникови газове.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е професионален бакалавър с V младши сан. С преимущество ще се преглеждат кандидатурите с висше обучение „ Химически науки “ или „ Общо инженерство “. Предимство е и опит и познаване на екологичното законодателство, както и владение на удостоверение за ръководство на МПС. Сред условията към претендентите са наложителна компютърна просветеност: Ms Office, Ms Internet Explorer.
Минималният размер на главната заплата е 500 лв., като главният размер на заплатата за длъжността се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението.
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление. Срокът за подаване на документите е до 26 септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР