Регионалната библиотека Пенчо Славейков във Варна вече разполага с втори

...
Регионалната библиотека Пенчо Славейков във Варна вече разполага с втори
Коментари Харесай

Втори библиомат заработи във Варна

Регионалната библиотека „ Пенчо Славейков ” във Варна към този момент разполага с втори библиомат.

Той е ситуиран пред Отдел „ Изкуство ” на ул. „ Ген. Паренсов ” №3, оповестиха от библиотеката за Moreto.net.

Условията за прилагане остават непроменени, само че при подаване на електронната си поръчка потребителите имат опция да изберат от кой от двата библиомата желаят да получат книгите си. Услугата за заемане на литература 24/7 се радва на огромен триумф измежду читателите и това е една от аргументите да се усили броят на библиоматите.

Чрез електронната поръчка потребителите могат да поръчват книги от всички отдели на библиотеката и да ги получат в комфортно за тях време и място. Повече информация за услугата " БиблиоМат " във Варненската библиотека може да намерите в уеб страницата на библиотеката в секцията.

В тези първи дни на новата година от библиотеката оферират на читатели да се потопят „ В света на Любен Зидаров ” – галерия с илюстрации на най-разпознаваемия български илюстратор, нарисувал спомените от нашето детство. В изложбата са показани книги от фондовете на библиотеката и осведомителни постери с негови илюстрации.

Експозицията е ситуирана в Изложбеното предверие на Република България „ Пенчо Славейков ” – Варна на адрес бул. Сливница No34 и може да се прегледа до началото на февруари 2023 година

През 2023 година Варненската библиотека навършва 140 години. През тази юбилейна година са готови доста забавни събития, любопитни срещи и незабравими завършения за всички читатели и другари.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР