Референдумът организиран от Възраждане“ беше проведен, внесен и успешно преминал

...
Референдумът организиран от Възраждане“ беше проведен, внесен и успешно преминал
Коментари Харесай

Костадинов: Фашистките методи на ПП-ДБ няма да предотвратят провеждането на референдум

Референдумът проведен от „ Възраждане “ беше извършен, импортиран и сполучливо минал инспекциите вНародното заседание иГРАО. Предстои да премине през комисии и да бъде гласуван в пленарна зала до 7 юли 2023 година След това той ще се организира със идващите избори, които и да са те.

В конференция дадена в следобедните часове част от ръководещата коалиция Политическа партия - Демократична България, които единствено за няколко седмици сепревърнахав патерица на ГЕРБ и Движение за права и свободи, са сложили шест точки като изискване към своите съдружни сътрудници. Тези условия са условие , с цел да продължи да съществува американския план наименуван българско държавно управление.

Като седма точка е изработването на цитирам„ обща политическа позиция по отношение на законосъобразността на самодейността за референдум на „ Възраждане “ “.

Във връзка с това искане на Политическа партия – Демократична България, по-известни като патерица на ГЕРБ и Движение за права и свободи, които ръководят дружно с тези, които назовават „ мафия “ в една коалиция, дано да е ясно: Никой няма да обезличи напъните на над 600000 българи, които поставиха подписа си за опазване на българския лев. В страната ни има закон, който всички ние от „ Възраждане “ съблюдаваме и конфигурираните във властта ПП-ДБ също ще съблюдават. Референдум ще има и в случай че някой счита, че ще бъде осуетен или предотвратен с фашистки способи, грубо се лъже.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР