Реферът Волен Чинков, който свири двубоя между ЦСКА и Ботев

...
Реферът Волен Чинков, който свири двубоя между ЦСКА и Ботев
Коментари Харесай

Шефът на съдиите се извини на ЦСКА, наказва виновника

Реферът Волен Чинков, който свири дуела сред ЦСКА и " Ботев " Пловдив (1:1) през уикенда, е изваден за неопределен срок от нарядите за Първа лига. Той отсъди извънредно противоречива дузпа в интерес на " жълто-черните ", която след това бе превърната в гол от Тодор Неделев.

" Извинявам се на ЦСКА за грешката. Играчът на " Ботев " се оказа умел преструван - разяснява ръководителят на Съдийската комисия към БФС Петър Петров. - Би било безочливо, в случай че видите този рефер да свири някой от идващите мачове. Всеки, който повлияе на резултата, ще седне на аварийна пейка ".

След дуела управлението на " алените " настоя за оставката на Петров. Той обаче разгласи, че не има намерение да напуща поста.

" Ние се отлепихме от дъното. През 2015 година нашите съдии нямаха никакви назначения в групова фаза, да не приказваме за международни квалификации. Тази година имаме сериозен напредък и усъвършенстване. Във вътрешния шампионат има какво да работим. Да, всички споделят, че сме хора и бъркаме, само че не е добре ", добави още някогашният непряк съдия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР