Редица популярни български музиканти се включват в благотворителен концерт Приятели,

...
Редица популярни български музиканти се включват в благотворителен концерт Приятели,
Коментари Харесай

Благотворителен концерт събира средства за пострадалите от наводненията в Карловските села

Редица известни български музиканти се включват в благотворителен концерт " Приятели, помагайте ". Чрез благотворителното събитие се събират средства за главен ремонт на осем къщи от потърпевшите от наводненията в Карловските села Слатина, Богдан и Каравелово, както и цялостното обзавеждане на по-малко потърпевши къщи с мебели, бяла техника и разнообразни консумативи. Концертът ще се състои на 31 октомври 2022 година от 19,00 часа в зала 1 на НДК.
Прочетете още
Част от събраните средства ще бъдат и за изгражданата " Къща на щастието ". В концерта ще вземат присъединяване обичани имена от българската естрадна и рок музика, както и едни от най-популярните фолклорни реализатори, оркестри и танцови ансамбли на България. Всички реализатори, удостоверили присъединяване си в благотворителния концерт, ще пеят изцяло безплатно. Зрителите ще чуят и видят осъществявания на най-известните и обичани български песни.

Сред участниците в концерта са Силвия Кацарова, Братя Аргирови, Дичо, Нели Петкова, Иво Папазов-Ибряма, група " Ахат ", Дидо, Теди Кацарова, Петя Панева, Нелина, Пепи Христозова, Лилия Семкова, Кристина Иванова, Мария Стефанова и Темелко Иванов, дует Димитър и Христо, Живко Василев, отбор " Шевица ", отбор " Българани ", отбор " Средец ", Калоферските гайдари, оркестър " Тракия ", Георги Янев и " Орфей ", Младен Малаков и " Бисери ", Rhythm Studios Team, Sofia Gospel Choir, духов оркестър и мажоретен състав " Стефан Стефанов " и други другари на положителното.

" Организираме благотворителния концерт, с цел да спасим няколко фамилии и деца от бедата, в която се намират. Абсолютно всички средства от събитието ще се употребяват по предопределение - да довършим " Къщата на щастието " и да настаним децата, както и да помогнем на нашите " братя и сестри " от тежко потърпевшите села да продължат естествения си метод на живот ", споделят от платформата " Приятели, помагайте ".

Доброволци от " Приятели, помагайте " не стопират да работят по възобновяване на къщи в тежко потърпевшите села. Целта е къщите да бъдат възобновени преди да е пристигнала зимата.

На концерта ще участват и голям брой „ почитатели на положителното “, доброволци на

Вземи своя билет в този момент и помогни на потърпевшите от наводненията в Карловските села:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР