Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 24 януари. ПРЕМИЕРЪТ СВИКВА

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 24 януари.
ПРЕМИЕРЪТ СВИКВА
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 януари

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 24 януари.

ПРЕМИЕРЪТ СВИКВА СЪВЕТА Пожарна охрана СИГУРНОСТТА ЗАРАДИ РУСИЯ

Министър-председателят Кирил Петков привиква Съвета по сигурността поради увеличаващото се напрежение сред НАТО и Русия.

БИВШАТА ШЕФКА НА " АВТОМАГИСТРАЛИ " ПОСОЧИ НОВО ИМЕ В БЕЗКРАЙНАТА СЕРИЯ ЗА ПЪТНОТО СТРОИТЕЛСТВО

Има ли интерес зад освобождението на шефката на " Автомагистрали "? Този въпрос излезе след изявлението на Десислава Христова в Студио Actualno. Тогава тя заподозря, че е споменаването от нейна страна на името на компанията " ДЛВ " като облагодетелствана от пътното строителство пред новия районен министър Гроздан Караджов може да е повлияло на отстраняването ѝ.

ПРАВИ ЛИ ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ Народоосвободителна въстаническа армия ЛЯВА ПАРТИЯ?

Около президента Румен Радев се оформя нов политически план. Това научи Actualno.com от свои добре осведомени източници в политическите и в научните среди.

ЧЕРНИ ОБЛАЦИ ПАК НАДВИСНАХА НАД Национален институт по метеорология и хидрология (ОБЗОР)

Недоволство и закани да спрат прогнозата за времето от чиновниците в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Причината е решение на Министерския съвет, с което институтът се мести в Министерството на околната и среда и водите (МОСВ).

БИВШ РЪКОВОДИТЕЛ В " АВТОМАГИСТРАЛИ " ТВЪРДИ, ЧЕ съдебна експертиза ПРАВИ ОПИТ ЗА ПОКРИВАНЕ НА СЛЕДИТЕ ОТ " ИНХАУСА "

Бившият началник Отдел “Процедури, публични поръчки и надзор на договорите ” в “Автомагистрали ” Николай Едрев разкри за Actualno.com, че няма да се връща на работа във компанията. Такива индикации се появиха преди няколко дни.

АВИОКОМПАНИИ ОТМЕНЯТ ПОЛЕТИ ЗАРАДИ ПУСКАНЕТО НА 5G В Съединени американски щати

Няколко огромни американски и интернационалните компании оповестиха краткотрайна анулация на полетите в някои градове на Съединени американски щати, където през днешния ден фирмите AT&T и Verizon трябваше да пуснат 5G мрежа. Авиокомпаниите се притесняват, че технологията не е безвредна за самолетите, защото мрежите работят на периодичност, близка до тази, която употребяват авиационните принадлежности.

ЩЕ ЗАТВОРИ ЛИ ПУТИН КРАНЧЕТО НА РУСКИЯ ГАЗ ЗА ЕВРОПА ЗАРАДИ УКРАЙНА?

Какво ще се случи, в случай че доставката на съветски газ бъде прекратена заради рецесията в Украйна? Експерти споделят, че за Германия би било мъчно да запълни тази празнота. Но те също по този начин декларират, че Русия е също толкоз подвластна от немската валута. На този въпрос се пробва да отговори " Дойче веле ".

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР