Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 4

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 4
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 4 януари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 4 януари.

РАШКОВ ОБВИНИ КОНКРЕТНО ГЕРБ ЗА ПАРИ Пожарна охрана АФЕРАТА " ХЕМУС "

" Между 30 и 40% от парите (70-80 млн. лева.), превеждани предплатено на представяли се за строители на Автомагистрала „ Хемус ”, са се насочвали към политическа партия ГЕРБ ". Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков след разпита в Софийската градска прокуратура по делото " Хемус ".

АСЕН ВАСИЛЕВ: БЮДЖЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ВНЕСЕН ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ

До края на януари ще се постараем да е импортиран бюджетът за 2022 година. Това сподели на първия си за годината брифинг заместител министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев.

НАСТОЯЩ ЧЛЕН НА Висш съдебен съвет СЪЩО Е ЗАМЕСЕН В ИЗДАВАНЕТО НА " ЗЛАТНИ ПАСПОРТИ "

Най-малко петима души от арабски и съветски генезис, кандидатствали за приемане на " златен паспорт " в България, са издали пълномощни в интерес на Боян Новански до момента в който е работил като юрист (в момента той е член на Висшия правосъден съвет (ВСС). Това разкрива следствие на Mediapool, в което се споделя, че изданието разполага с информация за двама съветски жители, един ливанец и двама йорданци.

КПКОНПИ ОТКРИ ДАННИ ЗА КОРУПЦИЯ В Министерство на здравеопазването ПРИ КУПУВАНЕТО НА ТЕСТОВЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

Антикорупционната комисия е изпратила на прокуратурата всички материали, свързани с процедурите за закупуване на бързи антигенни проби за възпитаници, заради съществуване на данни за осъществени корупционни закононарушения. Това оповестиха от КПКОНПИ.

ПРОВЕРКАТА НА ФИРМАТА НА ШЕФА НА Национална агенция за приходите ПРИКЛЮЧИ ТИХОМЪЛКОМ И БЕЗ РЕЗУЛТАТ

През декември Национална агенция за приходите е завършила тихомълком проверката на компанията дебитор " Гранекс Трейдър " ЕООД, чийто притежател до наскоро бе изпълнителният шеф на приходната организация Румен Спецов.

SPIEGEL: ГЕРМАНСКИ АНТИВАКСЪРИ СА НАМЕРИЛИ УБЕЖИЩЕ НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ

Българското Черноморие се трансформира в бастион на антиваксъри от Германия, написа Spiegel, представен от " Дойче веле ".

БЪЛГАРИЯ Е НА 25-ТО МЯСТО Пожарна охрана ПОСКЪПВАНЕ НА ИМОТИТЕ В СВЕТА

България е на 25-о място в света по годишен растеж на цените на жилищата, демонстрира показател на консултантска компания на пазара на парцели. Средното повишаване на жилищата в 55-те страни, включени в показателя, е с 9,2% за година.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР