Редакцинният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 14

...
Редакцинният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 14
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 14 януари

Редакцинният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 14 януари.

ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ: ДВЕ КЛЮЧОВИ ОСТАВКИ НА ДНЕВЕН РЕД В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА (ВИДЕО)

В деня, в който Висшият правосъден съвет (ВСС) избира нов ръководител на Върховния касационен съд (ВКС), две основни оставки в правосъдната система стоят на дневен ред.

АДМИНИСТРАЦИЯТА Е ПЪЛНА С ПЕНСИОНЕРИ, 5200 СА САМО В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА

Държавната администрация е цялостна с хора в пенсионна възраст. Това излиза наяве от писмени отговори на министри от кабинета " Петков " на въпроси от депутата от " Демократична България " Мартин Димитров.

ДЪРЖАВНОТО ТОТО ПОЧНА ДА ПЕЧЕЛИ, НО РЪКОВОДСТВОТО МУ СИ ОТИВА - ЗАЩО?

Откак Васил Божков е в " заточение " в Дубай държавното тото към този момент е на облага. Въпреки това ще сменят управлението му, стана ясно от изказване на новия състезателен министър Радостин Василев.

ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ ЗА АНТИТЕЛА ВЕРОЯТНО ЩЕ ОТПАДНЕ, ОЩЕ НЕ Е РЕШЕНО

Обсъжда се опцията зеленият документ за съществуване на антитела да отпадне. Още нямаме решение – когато специалистите се съгласят към едно предложение, ще го дискутираме и ще решим. Това сподели здравният министър проф. Асена Сербезова с коридорите на Народното събрание.

КМЕТЪТ НА СОФИЯ: ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ НЯМА ДА съдебна експертиза ЗАТВАРЯТ, САМО 2% СА КАРАНТИНИРАНИ

" Кметът по закон има опция да забрани митинги в пандемична конюнктура, само че считам, че всеки би трябвало да има опция да изрази своето мнение ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова. Забрана за митинг не значи, че хората няма да излязат, а че полицията би трябвало да ги разпръсне, посочи тя.

ПРОФ. АРГИРОВА: 40-50% ОТ ПРОТЕСТА НА " ВЪЗРАЖДАНЕ " МОЖЕ ДА съдебна експертиза ЗАРАЗЯТ С КОВИД

40-50% от хората, взели участие в митинга на " Възраждане ", може да се заразят с КОВИД. Не знам обаче по какъв начин ще го карат - не е загадка, че огромна част от протестиращите са имунизирани. Ваксинирани антиваксъри. Това съобщи вирусологът и консултант на премиера проф. Радка Аргирова.

МИНИСТЪР ДЕНКОВ: АКО ИМА ПРЕКЪСВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО, Търговско отделение ЩЕ БЪДЕ ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ СЕДМИЦА

Дори да има спиране на образованието, то ще бъде за не повече от седмица, ротацията също ще е за период от седмица, тъй че да няма дълго задържане на децата у дома. Това съобщи министърът на образованието акад. Николай Денков пред БТВ във връзка ограниченията за учебните заведения от новия проект за справяне с пандемията.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР