Реалността е такава, че ЕС малко или много е зависим

...
Реалността е такава, че ЕС малко или много е зависим
Коментари Харесай

Станислав Балабанов, ИТН: За разлика от платените протести сега, тези през зимата ще бъдат доста по-зловещи

" Реалността е такава, че Европейски Съюз малко или доста е подвластен към момента от доставките на съветски газ. За това би трябвало да сме малко по-гъвкави ". Това съобщи в ефира на утринния блок на " Нова телевизия " досегашният народен представител от " ИТН " Станислав Балабанов.

" Търпяхме задоволително лъжите на Кирил Петков, който се опитваше да приказва по какъв начин сега щяхме да използваме четири пъти по-евтин газ, а се оказа, че " Булгаргаз " желаят с 60 % нарастване на газта. Не знам по какъв начин ще се отрази в случай че жителите би трябвало да заплащат невиждани цени за газа. Тук огромните европейски страни се сплотиха, подходиха практично, тъй като макар политическите наказания против Русия, има способи да продължат връзките за снабдяване на гориво. Каквато и газ да идва, тя е ще е съветска. Въпросът е на каква цена ще идва ", сподели той.

" За разлика от платените митинги в този момент, митингите през зимата ще бъдат много по-зловещи, тъй като никой няма да търпи да не може да се отоплява у дома. Тези, които са в този момент пред президентството, са от много НПО-та, които влагат капацитета си да стачкуват против кого? Същите тези протестиращи направиха 1-2 митинга пред Народното събрание, когато ние вътре се чудехме против како стачкуват протестиращите. Те са познати в последно време тези лица от митингите ", добави някогашният народен представител

" На нашия министър на енергетиката Александър Николов не му беше обещано да си довърши работата до дъно, тъй като хаоса го сътвори Асен Василев, който.се прави, че схваща от финанси, строителство на пътища, от енергетика ", сподели още Балабанов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР