реализира юбилейния си гол номер 50 в 71-вия си мач

...
реализира юбилейния си гол номер 50 в 71-вия си мач
Коментари Харесай

Кейн: Обичам да вкарвам за моята страна

осъществя юбилейния си гол номер 50 в 71-вия си мач с националната фланелка на след тъкмо изпълнена дузпа в 88-ата минута за равенството 1:1 против Германия в Лигата на нациите. С попадението нападателят на Тотнъм стана вторият англичанин, който доближава кота 50 гола с националната фланелка, след Уейн Рууни, който има 53. Кейн е играчът с най-вече вкарани дузпи за Англия - общо 15.

" Обичам да въвеждам голове, изключително за моята страна. Това е моята пристрастеност. Най-важното е да оказвам помощ на тима. Хубаво е, че се разписах и това оказа помощ да не загубим от Германия. Изоставахме в резултата, само че показахме темперамент и успяхме да изравним като посетител против мощен тим. Работим крепко, има още какво да подобряваме и би трябвало да продължим по същия метод, тъй като международното състезание наближава ", разяснява Кейн след мача.

Хари Кейн има три гола в кариерата си против Германия, като е вкарвал повече единствено на Сан Марино (пет) България, Черна гора и Албания (по четири).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР