Реал Сосиедад победи тима на Майорка с 1:0 като домакин

...
Реал Сосиедад победи тима на Майорка с 1:0 като домакин
Коментари Харесай

Реал Сосиедад и Севиля на 1/4-финал за Купата на Краля

Реал Сосиедад победи отбора на Майорка с 1:0 като хазаин в среща от осминафиналите на футболния шампионат за Купата на Краля в Испания и се класира за четвъртфиналите. Единственото попадение бе дело на Роберт Наваро още в петата минута на мача.

Микел Оярсабал приключи нова добра офанзива за домакините пет минути по-късно, само че стреля вляво от вратата на Майорка. В 31-ата минута той прати топката в мрежата на гостите, само че голът не бе зачетен поради засада след преразглеждане на обстановката със системата за видеоарбитраж - ВАР. Наваро падна в наказателното поле на гостите шест минути по-късно, само че сигнал за дузпа от рефера не последва.

Клеман Грение бе неакуратен при удар към вратата на Реал Сосиедад в 77-ата минута и до още попадения в мача не се стигна.

В различен мач от програмата във вторник, Севиля завоюва гостуването си на Алавес с 1:0 и също е четвъртфиналист. Единственото попадение означи Иван Ракитич в 48-ата минута. Тогава Хесус Навас центрира точно в наказателното поле на домакините, Ракитич се извиси над отбраната и прати топката неспасяемо в левия ъгъл на вратата.

Останалите срещи от осминафиналите са през днешния ден и на следващия ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР