Реал Мадрид успя да надиграе бойкия състава на Селта с

...
Реал Мадрид успя да надиграе бойкия състава на Селта с
Коментари Харесай

Три дузпи за Реал Мадрид и мъчителен успех срещу бойкия Селта

Реал Мадрид съумя да надиграе бойкия състава на Селта с резултат 2:1 в среща от 30-ия кръг на Ла Лига. Карим Бензема съумя да осъществя от дузпа в 19-а минута. Нолито изравни в 52-а минута. Карим Бензема пропусна дузпа в 64-а минута. Само 6 минути по-късно французинът се реваншира и отново означи от 11 метра, с цел да оформи крайния резултат в мача.
`Три
Преди началото на срещата се стигна до сборичкване сред ултраси на двата клуба, като има информация за най-малко трима ранени.

В първите минути домакините стартираха малко по-добре и Яго Аспас пласира два удара в границите на първите 10 минути. Бензема направи пропуск в 11-а, а единствено 3 по-късно Денис Суарес принуди Куртоа да избави с опитност.
Снимка: БГНЕС  Три дузпи за Реал Мадрид и непосилен триумф против бойкия Селта
В 19-а минута " белия балет " откри. След отсъдена дузпа за отбора Карим Бензема застана зад топката и препарира Дитуро за 1:0. Селта съвсем изравни в 23-ата след пряк удар на Яго Аспас от фал, само че Куртоа отново беше на мястото си.

Пет минути преди края на полвуремето Селта изравни, само че след преразглеждане на ВАР се оказа, че Гаярдо е бил в засада по време на офанзивата.
Снимка: БГНЕС  Три дузпи за Реал Мадрид и непосилен триумф против бойкия Селта
В началото на второто полувреме Селта съумя да стигне до стремежи изравнителен гол. След хубава офанзива отляво Хави галан центрира на крайници на Нолито, който от няма и 10 метра не сбърка за 1:1. Гостите усилиха темпото и в 64-а стигнаха до дузпа. Бензема застана още веднъж зад топката, само че този път Дитуро съумя да го спре и да защищити вратата си.

Снимка: БГНЕС   Три дузпи за Реал Мадрид и непосилен триумф против бойкия Селта
Наказателните удари обаче не стопираха за гостите и в 70-а " белите " още веднъж получиха дузпа, а този път Ферлан Менди беше съборен. Французинът за трети път се нагърби и този път нямаше амнистия за 2:1.

Тимът от Галисия се опита да изравни за повторно, само че с придвижване на времето офанзивите ставаха все по-хаотични и за " лос бланкос " беше елементарно да ги отблъскват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР