Реал Мадрид ще се опита да запише нов рекорд в

...
Реал Мадрид ще се опита да запише нов рекорд в
Коментари Харесай

Нов рекорд за Реал, или втора Суперкупа за Юнайтед

Реал Мадрид ще се опита да запише нов връх в историята си, изправяйки се в дуел против Манчестър Юнайтед в дуел за Суперкупата на Европа на Стадион " Филип II " в Скопие довечера от 21:45.

След като стана първият тим, който печели в две следващи години Шампионската лига, довечера " белия балет " ще атакува постижението на Милан от 1989 и 1990 година и да стане вторият отбор с две следващи трофеи от тази конкуренция.

Манчестър Юнайтед пък от своя страна е вдигал този трофей единствено един път до момента, като на два пъти губи във финалния дуел.

Този мач ще бъде специфичен за мениджъра на " алените дяволи " Жозе Моуриньо, който с изключение на, че ще се изправи против някогашния си клуб, ще стане и първият треньор, който ще взе участие на край за Суперкупата на Европа с трети друг тим.

В контрола сред звездните единайсеторки, играна по-рано през лятото, " алените дяволи " се постановиха след осъществявания на дузпи, като в постоянното време дуелът приключи без да бъде излъчен победител - при резултат 1:1.

Кристиано Роналдо въпреки всичко може и да вземе присъединяване в мача, като макар появилата се информация, според която той няма да бъде разполагаем на Зинедин Зидан за конфликта, мегазвездата на " белите " отпътува с отбора за Скопие през вчерашния ден.

В състава на Юнайтед проблемите са в отбрана, където и двамата централни бранители - Ерик Байи и Фил Джоунс са осъдени за този мач, което значи, че дебют ще направи новата покупка Виктор Линдельоф, който ще си партнира с Крис Смолинг. Люк Шоу, Маркос Рохо и Ашли Йънг също ще пропуснат мача поради травми.

Вероятни сформира:

Реал: Навас, Карвахал, Рамос, Варан, Марсело, Каземиро, Модрич, Кроос, Асенсио, Бензема, Иско

Манчестър: Де Хеа, Валенсия, Линдельоф, Смолинг, Блинд, Ерера, Матич, Погба, Мхитарян, Рашфорд, Лукаку
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР