Реал Мадрид ще посрещне Барселона в първото Ел Класико за

...
Реал Мадрид ще посрещне Барселона в първото Ел Класико за
Коментари Харесай

Първото Ел Класико за сезона - на 20 декември

" Реал " Мадрид ще посрещне " Барселона " в първото Ел Класико за новия сезон в края на месец декември, тъкмо откакто се върне от присъединяване си в международното клубно състезание.

Програмата за Примера дивисион беше оповестена през днешния ден, а най-чаканият мач в Ла Лига е плануван за 20 декември на " Сантяго Бернабеу ". Реално това е единствено четири дни след финала за международното клубно състезание, където не е изключено да играят " кралете ". Тази година международното клубно състезание, проведено от ФИФА, ще се организира в ОАЕ.

Втората среща сред двата европейски гранда е на 6 май, което е предпоследния кръг от шампионата.
Иначе " Реал " и " Барселона " ще се срещнат и в два мача за испанската Суперкупа на 13 и 16 август, а новото състезание в Примера дивисион започва през уикенда на 19-20 август. " Реал " започва отбраната на купата като посетител на " Депортиво " Ла Коруня, а " Барселона " е хазаин на " Бетис ".

" Атлетико " Мадрид ще започва шампионата като хазаин на новака " Жирона " на новия си стадион " Уанда Метрополитано ". А шампионата завършва на 20 май, като " Реал " е хазаин на " Виляреал ", а " Барселона " гостува в Сан Себастиян на " Реал Сосиедад ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР