Реал Мадрид продължава да има интерес към вратаря на Белгия

...
Реал Мадрид продължава да има интерес към вратаря на Белгия
Коментари Харесай

Куртоа: Където и да отида, няма да се разделям с Азар

Реал Мадрид продължава да има интерес към вратаря на Белгия и Челси Тибо Куртоа, чийто контракт с лондончани изтича идващото лято. След успеха на белгийците над Англия в борбата за третото място на международното състезание Куртоа разяснява бъдещето си.

" Ще приказвам с сътрудника ми и ще забележим какви са опциите. Не изключвам нищо. Може да остана в Челси. Много хора се оплакват, че играчите не си извършват договорите, само че в някои случаи го вършат. Не мисля, че някой с моите качества ще бъде оставен на пейката даже да не подпиша нов ноговор. Възможно е да остана, тъй като одобрявам Лондон ", показа вратарят.

Куртоа бе запитан непосредствено дали изключва опцията да премине в Реал, като той отхвърли да даде безапелационен отговор. Неговото семейство живее в Мадрид и той не крие, че има предпочитание да се завърне там, както и да играе за европейския клубен първенец. Тибо направи забавен коментар и за съотборника си в Челси Еден Азар, който също е желан от Реал: " Където и да отида, Азар би трябвало да пристигна с мен. Няма да се разделяме, само че ще забележим ". ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР