Реал Мадрид победи Севиля с 1:0 и продължава да има

...
Реал Мадрид победи Севиля с 1:0 и продължава да има
Коментари Харесай

Модрич изведе Реал до победа над Севиля

Реал Мадрид победи Севиля с 1:0 и продължава да има стабилен задатък на върха на Ла Лига. Лука Модрич донесе успеха на Белия балет след прелестен удар в 82-ата минута. Кралския клуб има 65 точки, и. Жирона обаче е с мач по-малко – домакинство на Райо Валекано през днешния ден.

Мачът на „ Бернабеу “ беше белязан и със съдийска промяна. В 60-ата минута реферът Де Мера получи контузия и беше сменен от Карлос Буерго.

След 10 минути игра Реал Мадрид стигна до попадение. Винисиус подаде към Лукас Васкес, който вкара за 1:0. Попадението обаче беше преразгледано с ВАР и се видя, че Начо прави нарушаване против Ен Насири, с което му лишава топката при започване на офанзивата и голът не бе зачетен.

Севиля също имаше положителни офанзиви и на два пъти претендираше за дузпи. Такива обаче не бяха отсъдени.

В началото на второто полувреме Реал отново натисна съществено и Валверде уцели греда. После Лунин избави рисков удар на Бернал.

Модрич се появи на терена в 75-ата минута и малко по-късно вкара за 1:0. Ветеранът осъществя втория си гол през сезона. В края Севиля стигна до две положения за равнене, само че не се възползва от тях.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР