Реал Мадрид победи Атлетико с 5:3 в полуфинален двубой от

...
Реал Мадрид победи Атлетико с 5:3 в полуфинален двубой от
Коментари Харесай

Реал Мадрид отстрани Атлетико от Суперкупата на Испания след 5:3 в Рияд

Реал Мадрид победи Атлетико с 5:3 в полуфинален дуел от шампионата за Суперкупата на Испания.След тъждество 3:3 в постоянното време, възпитаниците на Карло Анчелоти стигнаха до триумфа във второто продължение.

Домакинското преимущество липсваше в този дуел, тъй като той се състоя на стадион " Ал-Ауал Парк " в Рияд. " Дюшекчиите " поведоха в резултата след 6 минути игра. Марио Ермосо засече с глава центриране от ъглов удар на Антоан Гризман.

" Кралете " обаче изравниха по еднакъв метод. Антонио Рюдигер стреля с глава след подаване от корнер на Лука Модрич.

" Белият балет " обърна резултата в своя изгода в 29-ата минута. Ферлан Менди отклони топката в далечния ъгъл след пас по земя на Даниел Карвахал.

Играчите на Диего Симоне възобновиха равенството с попадение на Антоан Гризман. След като се регистрира с асистенция, французинът записа името си измежду голмайсторите с шут отвън наказателното поле.

След почивката " червено-белите " още веднъж извоюваха гол задатък. В опит да избие центриране Кепа Аризабалага боксира топката в тялото на Антонио Рюдигер, който си означи автогол.

В 85-ата минута футболистите в бяло насочиха редица изстрели, избавени от Ян Облак и изчистени от голлинията. Последния удар на Даниел Карвахал обаче попадна във противниковата врата за 3:3.

След равенството в постоянното време предстояха продължения. В 116-ата минута по сходство на Антонио Рюдигер, Стефан Савич си означи автогол.

В добавеното време на второто продължение Браим Диас оформи крайния резултат.

На финала Реал Мадрид ще срещне спечелилия от мача сред Барселона и Осасуна.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР