Реал Мадрид гостува на Шахтьор (Донецк) във Варшава в мач

...
Реал Мадрид гостува на Шахтьор (Донецк) във Варшава в мач
Коментари Харесай

Шахтьор - Реал Мадрид, Бензема започва за мадридчани

Реал Мадрид гостува на Шахтьор (Донецк) във Варшава в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. “Лос бланкос ” надви над този съперник с 2:1 преди седмица на “Сантиаго Бернабеу ” и продължава да води решително в групата с цялостен актив от 9 точки след 3 изиграни срещи. От своя страна украинският отбор, който семейства в Полша заради войната на Русия над Украйна, заема второто място в класирането с 4 точки. При победа през днешния ден мадридчани ще си подсигуряват класирането в идната фаза на шампионата.

Карло Анчелоти прави промени в своя отбор и дава отмора на някои играчи очевидно с мисъл за Ел Класико през уикенда. Добрата вест за италианеца е възобновяване на Карим Бензема, който заема място на върха на офанзивата и ще бъде подкрепян от Еден Азар и Родриго.

Игор Йовичевич пък залага на скица 4-1-4-1 очевидно с желанието да внесе повече сигурност в своя отбор, който ще се стреми да вземе добър резултат и да продължи да мечтае за класиране в идната фаза. Атаката на отбора е водена от Ласина Траоре, от който ще се чакат попадения и по-опасните отигравания на символичните домакини.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР