Реал Мадрид допусна изненадваща загуба с 1:2 от намиращия се

...
Реал Мадрид допусна изненадваща загуба с 1:2 от намиращия се
Коментари Харесай

"Реал" Мадрид се издъни срещу опашкар

" Реал " Мадрид позволи изненадваща загуба с 1:2 от намиращия се на 15-о място в класирането отбор на " Жирона ". " Белите " нямаха проваляне вкъщи от началото на януари, а в последните си два мача записаха победи като посетител над " Атлетико " с 3:1 и " Аякс " с 2:1.

Домакините поведоха в 25-ата минута, откакто Каземиро засече с глава центриране на Тони Кроос. В края на на полувремето Марсело също вкара топката във вратата на каталунците, само че след намесата на VAR то бе анулирано заради засада.

В 65-ата минута " Жирона " получи правото да извърши дузпа поради игра с ръка на капитана на " белите " Серхио Рамос. Кристиан Стуани осъществя наказателния удар за 1:1, а 10 минути по-късно Порту от близко направи обрата цялостен - 2:1.

Снимка: Getty Images

В последната минута на мача Рамос извърши фаул, за който получи втори жълт картон и остави " Реал " с човек по-малко. Той бе изпъден от игра за 20 път, което е безспорен антирекорд в Ла Лига.

След тази загуба " Реал " е на трето място в класирането на 9 точки зад водача " Барселона " и на 2 от втория " Атлетико " Мадрид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР