Разярен мъж е напсувал служител в кметството във врачанското село

...
Разярен мъж е напсувал служител в кметството във врачанското село
Коментари Харесай

Болен от туберкулоза избяга от болница, сега сее зараза из Галиче

Разярен мъж е напсувал чиновник в кметството във врачанското село Галиче, оповестяват от полицията. 

Повод за грозната сцена е уведомително писмо от здравните управляващи във Враца. Оказва се, че нападателният мъж е болен от туберкулоза и е избягал от болничното заведение, където се лекувал, написа BulNews.

Мъжът се върнал в родното си село и без да се замисля, че заплашва здравето на своите съселяни, най-спокойно се разхождал из обитаемото място. 

Вчера в кметството било получено писмо от РЗИ, в което се съобщавало, че мъжът би трябвало да се яви и да продължи лекуването си. Служител в администрацията видял мъжа, който бил излязъл на разходка и го повикал, с цел да му връчи бележката. Тогава обаче болният мъж се разлютил и почнал да сипе обиди, псувни и закани към чиновника. Пред постройката на кметството имало голям брой хора и всички станали очевидци на грозната сцена.  Потърпевшият подал сигнал в полицията и на мястото се отзовал екип униформени. 

„ 33-годишният мъж направил непристойни дейности, изразяващи очевидно пренебрежение към длъжностно лице от кметството “, установили служителите на реда след разпит на очевидците.

Мъжът не е бил задържан и още не се е явил пред здравните управляващи.

В селото се надяват да бъдат взети ограничения, с цел да не сее той болест измежду хората. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР