Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли е един от

...
Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли е един от
Коментари Харесай

Братът на Анджелина Джоли има какво да каже

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли е един от най-дългите и най-коментирани в Холивуд. Потърпевши от него са както децата на звездната двойка, по този начин и всички техни родственици. И досега те избраха да пазят безмълвие. Преди дни обаче то беше нарушено от брата на актрисата.
 Анджелина Джоли със Захара, Пакс и Нокс дружно в Atelier Jolie
Анджелина Джоли прекара непредвидена Коледа

Ето на какво се посвети по празниците

Джеймс Хейвън е баткото на Анджелина, който също е в актьорските среди, само че е надалеч от нейната популярност. Дори имената им рядко се свързват едно с друго. Той кардинално обича да стои встрани от кавги и рядко приказва за сестра си, само че направи изключение при присъединяване си в подкаста 90who10. В него разяснява връзките си с Анджелина и нейните деца от Брад Пит.

Хейвън не скри, че доста му харесва ролята на брата бранител - първо е защитавал по-малката си сестра, а по-късно и своите племенници. И постоянно когато има опция да бъде в тяхната компания, той го прави.
 Снимка 648314

Дори от време на време му се постанова да промени всекидневието си по този начин, че да бъде постоянно на линия, само че за него това не е проблем. А с наличието си в една или друга степен се пробва да попълни неналичието на починалата им майка Марчелин Бертран, която умря през 2007 година

Братът на Анджелина постоянно е бил плътно до нея по време на всички сложни моменти, свързани с развода с Брад Пит. " Искам да бъда там за нея и за тях, без значение през какво минават ", безапелационен е той.

's brother shares how he has become protective of the actor's children after her split from
— HT City (@htcity)
Хейвън осъзнава какъв брой е значимо за децата на двойката да имат неговата поддръжка до момента в който се построяват като персони през младежките си години. И го прави не по обвързване, а тъй като в действителност му е прелестно, пише HELLO!.
 Хали Бери и Анджелина Джоли - какви са връзките им по време на фотосите на Maude v Maude
Хали Бери и Анджелина Джоли - врагове или близки приятелки

Какви са връзките посред им

Анджелина Джоли е същинска късметлийка, че има брат като Джеймс. Защото точно в най-трудните си моменти човек схваща какъв брой е значима поддръжката на фамилията. А когато двамата с татко й Джон Войт не са в положителни връзки, на нея й остава да разчита само на батко си, който пък й дава безусловната си любов и грижа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР