Разводът им миналата година бил един от най-безпроблемните, който имали

...
Разводът им миналата година бил един от най-безпроблемните, който имали
Коментари Харесай

Всички Си Мислехме, Че Са Скъсали Окончателно, Но Една От Най-Известните Светски Двойки В България Изненадващо Се Събра!

Разводът им предходната година бил един от най-безпроблемните, който имали юристите им. Те запазили другарски връзки най-много поради невръстната си дъщеря Рая,но Милена признава, че към момента го обича. Тя недоумява за какво Фицата към момента не я е срещнал с новата си жена Севинч, която преди няколко месеца му роди щерка. Милена желала двете сестри да поддържат връзка между тях, само че била озадачена, когато схванала какво име са избрали за бебето. „ С Филип искахме да кръстим нашата щерка Ана, само че след това избрахме името Рая.

Останах огорчена, когато научих, че се е спрял на същото име за второто си дете. В диалог той ми призна, че не помнел такова нещо, просто името им харесало ”, не скри разочарованието си Милена.

Чепатият артист, който изостави брачната половинка си поради друга жена пък се оплака, че бил обиден от писанията, че очаквал дете до момента в който живеел с жена си. Миналата пролет Фицата изненадващо заяви, че се развежда, тъй като чака дете от друга. Новината, че строи къща за новото си семейство върху унаследен имот в квартал „ Надежда ” още повече разстроили някогашната му жена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР