Разводът и раздялата с партньора може да се случи във

...
Разводът и раздялата с партньора може да се случи във
Коментари Харесай

Наистина ли януари е месецът на разводите?

Разводът и раздялата с колегата може да се случи във всеки миг от връзката, без значение кое време на годината е и всякога болката е огромна.

Много бракоразводни юристи обаче настояват, че повече фамилии се разделят точно през първия месец от новата година. Причините за това са няколко – двойките избират да не нарушат щастието и споделените моменти в фамилията, по тази причина отсрочват раздялата за след празниците, други пък употребяват времето към новата година за равносметка и това ги води до потребността от смяна.

Въпреки това, обратно на изказванията, последни статистики потвърждават, че в действителност най-вече разводи се случват през месеците март и август. И още веднъж евентуалните аргументи се крият в празниците и споделените щастливи моменти.

 Наистина ли януари е месецът на разводите?

В месеца тъкмо след Свети Валентин доста двойки осъзнават, че връзката им не е това, което биха желали да наподобява. През лятото пък постоянно след фамилните ваканции разликите сред двама души стават още по-очевидни.

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

Често срещана е и хипотезата за “разрушеното заричане ”. “Хората се усещат нещастни в своите бракове, по тази причина отиват на отмора дружно, която употребяват като опция да си дадат финален късмет, а това, за което са се надявали, най-после не се случва ”, изяснява Брайнс, професор по логика на психиката.

За да избегнем раздялата през което и да е време от годината, най-важното, става известно, е връзката – постоянно да знаем, че с половинката си вървим в една и съща посока, а упованията от връзката ни да са идентични и реалистични.

Има ли късмет при втория брак?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР