Разводът – трагичната развръзка, която понякога се оказва единственото спасение

...
Разводът – трагичната развръзка, която понякога се оказва единственото спасение
Коментари Харесай

Разводът има и положителна страна и след него можеш да бъдеш щастлива и свободна

Разводът – трагичната развръзка, която от време на време се оказва единственото избавление от нещастието.  Едва ли има човек на този свят, който да го обича, само че в последна сметка от време на време е належащ и неминуем. Истината е, че разводът има и позитивна страна и можеш да бъдеш щастлива и свободна.

Дами, не се опасявайте от него. В последна сметка човек цялостен един живот се учи и отново не му стига, с цел да се трансформира в напълно създание, което постоянно взема верните решения и в никакъв случай не бърка. Бъдете позитивно настроени и помнете, че когато не сте един за различен с вашия брачен партньор, може би разводът е единственото разумно решение, а и двамата имате потребност да намерите щастието поотделно.

 

Признаци на разводът

Намаля времето, което ти е отделял

Това е добра насочна точка и е избрана като най-сигурният знак, че един мъж желае да се раздели със своята партньорка. Отделя ти допустимо минимум от времето си. Говорете с него рядко, пренебрегва вашите известия и позвънявания и споделя, че е  твърде ангажиран сега.  Комуникацията би трябвало в последна сметка да рухне, в случай че желаете да се отдалечите един от различен.

Критикува ви постоянно, когато има опция

Може би не е от най-правилните неща, които в миналото сте правили, само че в случай че в действителност желаете да разберете какво желае вашия брачен партньор от вас би трябвало да бъдете реалист.  Ако  вече не издържате с този мъж и рецензиите му към вас, то е време да му зададете непосредствено въпроса за какво се държи по този метод.

Само по този начин  ще разберете истината и ще почувствате малко повече независимост и облекчение, даже и да ви заболи в случай че отговорът е негативен. Мъжете не понасят непознатото мнението, даже и става въпрос за личната му брачна половинка. Те обичат да живеят живота си съгласно техните правила и не разрешават непозната интервенция.

Време е за истината

Ако въпреки всичко нито един от изброените способи не е задоволително доказателство за неговото предпочитание и към момента сте с този мъж, само че душевен и прочувствено не може да понесете повече взаимен живот, то време е да сложите картите на масата и да кажете истината в очите.

Не се опасявайте и споделете всичко, което чувствате. Бъдете директни и кажете, че имате възприятието, че той желае да се раздели с вас. Имате право да живеете щастливо, а животът с отровен сътрудник е същински призрачен сън, от който би трябвало да се разсъните. Приемете истината и запомнете, че тя боли един път, а сладникавите неистини са доста по-опасни от нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР