Разведената Алекс Богданска (бивша Петканова) се прочу в цялата страна

...
Разведената Алекс Богданска (бивша Петканова) се прочу в цялата страна
Коментари Харесай

Отврат: Алекс Богданска прави пълна програма на гаджето на Анелия!

Разведената Алекс Богданска (бивша Петканова) се прочу в цялата страна като жена, която най-безсрамно се предлага на де що паралия зърне. И преди някой да съобщи, че това не е правилно, дано попитат Анелия! Да, певицата Анелия, чието гадже - Любомир Захаринов Богданска " оправила " с цялостна стратегия.

Това разкриха пред Блиц близки до някогашната на Коко Динев, която не може да се побере в кожата си от яд. Оказа се, че въртиопашката Александра сама се прилепила до хазартния предприемач и си отворила краката мигновено. Разбира се, като множеството мъже, оня нямал нищо срещу да се позабавлява с нея, още повече, че Богданска се раздавала като за последно.

Но тъй като София е дребна, истината бързо стигнала до ушите на Анелия, която до неотдавна се водела в положителни връзки с Алекс. " Позвъни й по телефона и я попита, а онази единствено мънкаше, личеше, че лъже и увърта. Тогава Анелия побесня и я прати по дяволите, а Захаринов го заряза - за какво й е мъж, който не може да си затваря ципа?! ", разкриват източниците.

Разбира се, никой и не подозира, че предприемачът ще смени Анелия с Богданска, което е неуместно. " Чисто и просто ще я овъргяла още няколко пъти и ще й бие подобен шут, че няма да се освести три дни ", смеят се осведомени. Но и споделят, че по този начин й се пада, щом краде непознати мъже.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР