Христо Калоферов е един от чаровните мъже на малкия екран Журналистът

...
Христо Калоферов е един от чаровните мъже на малкия екран
Журналистът
Коментари Харесай

Христо Калоферов мина в отбора на женените!

Христо Калоферов е един от чаровните мъже на дребния екран

Журналистът е и едно от емблематичните лица на Нова телевизия. Извън специалността той е разпален по фотографията. За него се знае единствено, че поддържа разнообразни обществени и благотворителни дела.

Синеокият водещ настойчиво крие персоналния си живот. На три години губи баща си, погубен от брата на дядо си поради градеж на къща. Споделял е постоянно, че доста му липсва.

Майка му се дами повторно, само че пастрока му залита по алкохола. Той бяга при дядо си и баба си, които го отглеждат. Но той поддържа прелестни връзки с природената си сестра.

Преди четири години Христо Калоферов, отново без доста звук, стана баща на момченце, което носи неговото име. Според клюката преди девет месеца той се оженил скрито за майката на сина си. На тържеството участвали единствено най-близките родственици.

С Мила, която е на 42, се срещат в обща компания преди към седем години. Сближили ги общите ползи и полезностите, които споделяли.

Първо стават най-хубави другари, а след това вземат решение да станат семейство и се ражда общото им дете. Мила не е известна персона, нито хубавица, не се знае  и с какво тъкмо се занимава. Но несъмнено Христо Калоферов е благополучен с нея и сина им.

Инфо: Хотарена, Crimesbg.com

 

 

Тагове: Христо Калоферов водещ Мила сватба син
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР